mai mult

Facilitati

View this page in English

   Plaja privata amenajata cu terase, dusuri, seslonguri, topogan acvatic si bazin pentru copii. Asigura si efectuarea de tratamente naturiste constand in bai de soare, bai in apa lacului si tratament cu namol sapropelic.
     - Bar
     - Terasa
     - Parcare pazita
     - Acces pe plaja privata
     - Serviciu de trezire
     - Serviciu de spalatorie
     - Tratament si wellness

Baza de tratament in statiunea Amara

Baza de tratament in cadrul hotelului Dana

Baza de tratament din statiunea Amara, in cadrul hotelului Dana, este locul unde trebuie sa-ti petreci concediul daca suferi de afectiuni care se pot ameliora cu ajutorul unui tratament balnear. Intr-o atmosfera eleganta si rafinata, care permite clientilor sa se destinda si sa se bucure de odihna, acest Hotel Amara cu baza de tratament proprie ofera posibilitatea de a beneficia de tratamente naturiste cum sunt baile de soare, baia in lacul Amara si impachetari cu namol. Avantajul cazarii la hotel Dana cu scopul de a beneficia de serviciile oferite de baza de tratament consta in faptul ca atmosfera si comportamentul personalului te vor face sa uiti de problemele pe care vrei sa le tratezi, simtindu-te minunat in concediu si atingandu-ti in acelasi timp scopul: ameliorarea afectiunilor organismului.

Baza de tratament pentru ameliorarea afectiunilor organismului

Baza de tratament de la Amara este ideala pentru cei care sufera de reumatism, pentru persoanele cu afectiuni cardiovasculare, neurologice, pentru cei cu probleme renale, pulmonare si chiar si pentru cei care sufera de surmenaj fizic si intelectual. Medicina alternativa este ideala pentru cei care vor sa isi amelioreze problemele de sanatate si, in acelasi timp sa isi petreaca timpul intr-un mediu placut si relaxant. Astfel, atunci cand v-ati hotarat sa acordati importanta cuvenita sanatatii, varianta optima o reprezinta tratamentele naturiste realizate la o baza de tratament.